Stenski višinomer Seca

Stenski višinomer Seca

Elektronski taping z roko, osnovna plošča in elektronski števec

Taping za šolsko športno vzgojo, merjenje hitrosti gibanja z roko.

329,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ES 10075

Elektronski TAPING z roko, osnovna plošča in elektronski števec

Pri šolski športni vzgoji merimo hitrost gibanja ekstremitet s testom taping z roko v 20-ih sekundah.
Pri športu je pomembna hitrost vsakega posameznega giba ali pa hitrost gibanja v celoti in je v visoki stopnji prirojena.
Potrebni rekviziti: deska za taping z roko, miza, stol, štoparica.
Prostor: test se izvaja v odprtem ali zaprtem prostoru minimalnih razsežnosti 2 x 2 m, na ravni podlagi. Na mizi je postavljena deska za taping tako, da je z daljšo stranico ob robu mize. Stol je ob mizi.
Naloga: merjenec sedi za mizo, na kateri je deska za taping. slabšo roko položi na sredino med plošči, drugo roko pa na ploščo na nasprotni strani. Na znamenje "zdaj" se z boljšo roko začne kar najhitreje izmenoma dotikati obeh plošč. Vsak dotik obeh plošč šteje eno točko. Merilec šteje le dotike plošče na tisti strani, na kateri merjenec drži roko ob začetku izvajanja testne naloge. En merilec daje znamenje za začetek in konec testa, drugi pa šteje dotike. Zadostuje, da merjenec opravi dotik le s konico prsta. Če je merilec izurjen lahko opravlja meritev sam. Pri elektronski deski za taping z roko naprava sama beleži pravilne dotike.

Ocenjevanje: naloga traja 20 sekund. Rezultat testa je število točk v 20 sekundah. Merilec oziroma elektronska naprava ne upošteva ponovitev, pri katerih se merjenec ni dotaknil plošč.
Navodilo: naloga se izvaja dvakrat. Vpiše se boljši poskus.
Cena velja za 1 kos! Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Elektronski TAPING z roko, osnovna plošča in elektronski števec' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.