Enkosport

Skip to Main Content »

Category Navigation:

Nahajate se:

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje ENKO ŠPORT ŠPORTNI INŽENIRING D.O.O. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drugi način, ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku Spletne strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili. Če "piškotkov " ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu prodajalec ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani ter za njeno delovanje in dostopnost. Vse informacije na Spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako prodajalec ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti Spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja Spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, prodajalec ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2004 - 2015, ENKO ŠPORT ŠPORTNI INŽENIRING D.O.O. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine Spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, shranjevati v elektronski obliki (razen začasno, za potrebe ogleda in uporabe Spletne strani), spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja prodajalca, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Želimo vam ugoden nakup! 

Enko šport d.o.o.
Na vasi 2a
1351 Brezovica pri Ljubljani

Tel/Fax: 01 36 56 007 
Mobitel: 041 688 967
E-pošta: 
info@enkosport.com

TRR pri Banka Koper d.d.: 1010 0003 7888 389 
IBAN: SI56 1010 0003 7888 389 
ID za DDV: SI86704192 
Davčni zavezanec: DA 
Matična številka: 1919806 
Št. vložka pri okrajnem sodišču v Ljubljani: 1/39224/00

 

 

Kdo smo, kje nas najdete in kam lahko pokličete...

Športna trgovina

Enko šport d.o.o.
Na vasi 2a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Slovenija

POSLOVALNICA:
LOKACIJA!
PRODAJNO SKLADIŠČE - RAZSTAVNI PROSTOR
Delovni čas podjetja (pon-pet: od 8h - 16h)
Pred prihodom prosimo pokličite!
Naslov:
Cesta v Gorice 3 (industrijska cona Vič - Dolgi Most)
1000 Ljubljana


Tel/Fax: 01 36 56 007
Mobitel: 031 257 070
E-pošta: info@enkosport.com

Pogoji poslovanja
Pravni poduk
O podjetju
Razno