Žoga za nogomet Givova Naxos velikost 4

Žoga za nogomet Givova Naxos velikost 4 - 5

Koordinacijska agility lestev Esse Premium

Koordinacijska lestev Esse Premium, enojna 9 m

Koordinacijska lestev Esse Premium, enojna 4 m

Agility lestve Esse Premium (agility round laddersza pridobivanje gibalne hitrosti in izboljšanje koordinacijskih sposobnosti.

33,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ES V8196

Koordinacijska lestev Esse Premium, enojna 4 m
Koordinacijsko agility hitrostna lestev Premium Esse je športni pripomoček namenjen izboljšanju delovanju nog in hitrosti gibanja.
Agility koordinacijske lestve Esse so narejene tako, da omogočajo specifično gibanje.
Treningi s koordinacijsko lestvijo (agility round ladders) zahtevajo precejšnjo koncentracijo pri izvajanju gibalnih nalog.
S pravim izborom vaj lestev omogoča izboljšanje koordinacije nog, hitrost premikanja nog, skipping, osnovne drže, stabilnost v gležnjih, pravilno postavljanje stopal pri teku, hitrost spremembe smeri-agilnost, preventivo pred poškodbami...

Dimenzije: dolžina 4 m, širina 42 cm

Cena velja za 1 kos! Slike so lahko simbolične!

Za več informacij o izdelku 'Koordinacijska lestev Esse Premium, enojna 4 m' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: ESSE

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov obložene kuverte.