Žoga za odbojko Mini Volleyball

Žoga za odbojko Mini Volleyball, mehka guma

Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen

Šolski košarkarski obroč ekstra ojačan 5mm znamke Esse za notranja in zunanja igriča, odporen na vandalizem.

88,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ST 10006

Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen
Šolski košarkarski ekstra ojačan obroč je izjemno kakovosten in čvrst izdelek, je primeren za notranja in zunanja igrišča in uspešno kljubuje vsem vremenskim razmeram. Enojno extra ojačan obroč je namenjen za šolska igrišča, v športnih društvih ali domači uporabi. Zaradi svoje ojačitve in čvrstosti je predvsem uporaben na zunanjih športnih površinah, kjer je lahko prisoten tudi vandalizem.
Primeren je za vse standardne košarkarske table velikosti 180x105 cm, ter table velikosti 120x90 cm. Košarkaški extra ojačan obroč znamke Esse se namesti na tablo zelo enostavno. Z njim je igranje košarke enostavno in zabavno, zaradi ojačitve se je možno ob zabijanju na njega tudi obešati.

Norma: standard, dimenzije FIBA
Material: trpežna kovina, ojačane stranice debeline 5 mm, vzdržljivosti obremenitve cca 280 kg
Barva: rdeča

Slike so lahko simbolične!
Cena velja za 1 kos, mrežica ni priložena!

Za več informacij o izdelku 'Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: ESSE

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov obložene kuverte.