Voziček za žoge

Voziček za žoge, kovinski, na kolesih

Kompresor za žoge FTC 110

Kompresor za žoge FTC 110

Voziček za shranjevanje žog za odbojko, Spalding, zložljiv, za 25 žog

Zložljivi vozički za žoge iz platna, za hrambo odbojkarskih in drugih žog
114,90 €
Preveri rok dobave
Koda artikla
ES 01225
Voziček za shranjevanje žog za odbojko, zložljiv, znamke Spalding za 25 žog Platnen voziček za shranjevanje odbojkarskih žog, za cca 25 žog je čvrste izdelave z vsestransko vrtljivimi kolesi.
Primeren je za uporabo v športnih dvoranah za shranjevanje odbojkaških žog, kakor tudi ostalih žog namenjenim za nogomet, košarko, rokomet...
Zložljivi vozički za žoge sprejmejo do 25 odbojkaških žog.
Platnen voz za žoge je narejen iz trpežnega platna, kolesa so vrtljiva. Ko ga ne potrebujete se ga da enostavno zložiti in pospraviti, tako bo vaša telovadnica vedno pospravljena, žoge v vozičku pa vedno pripravljene za igranje.

Material: trpežno platno, podnožje iz aluminija
Barva: modra
Cena velja za 1 kos!

Za več informacij o izdelku 'Voziček za shranjevanje žog za odbojko, zložljiv, znamke Spalding za 25 žog' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com
Več informacij
Znamka: SPALDING

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov obložene kuverte.