Žoga za košarko Spalding TF 1000 legacy, FIBA approved

Žoga za košarko Spalding TF 1000 legacy, FIBA approved

Žoga za košarko CONTI Champion BC-7S FIBA approved - velikost 7

Žoge za košarko za tekmovanja, profesionalno igro in treninge, potrjene s strani FIBA
44,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Koda artikla
ES 14125
Košarkarska žoga Conti Champion BC-7S - indoor, outdoor FIBA approved
Žoga Conti Champion BC-7S je tekmovalna žoga in je odobrena s strani FIBA. Je iz najboljšega zrnatega usnja in je primerna za profesionalno igranje košarke. Žoge za košarko Champion Super so narejene iz visoko kvalitetnega umetnega usnja (Top quality composite leather / Japanese micro-fiber PU, FIBA Approved). Žoga model BC-7S je izdelana iz najnovejših materialov in ima zelo dober oprijem. Ker je njena zunanjost izredno trpežna je primerna za igranje košarke v notranjih prostorih kakor tudi na zunanjih površinah. Vsem košarkarskim navdušencem žoga Champion omogoča kvalitetno igranje košarke.
Žoge Conti imajo status uradne žoge, vse to pa je vidno na raznih tekmovanjih, na katerih uporabljajo Conti žoge. Izjemna kvaliteta in napredna tehnika pri izdelavi sta najbolj pripomogla k prepoznavnosti Conti žog. Poleg žog za košarko izdelujejo tudi žoge za odbojko, rokomet in nogomet. Njihovi izdelki se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo.

Material: PU kvalitetno in trpežno umetno usnje
Zgradba: 16 panelov, globoki kanali za boljši občutek pri driblingu in oprijemu
Velikost: 7
Barva: dvobarvna
Cena velja za 1 kos!

Za več informacij o izdelku 'Košarkarska žoga Conti Champion BC-7S - indoor, outdoor FIBA approved' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com
Več informacij
Znamka: CONTI

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov obložene kuverte.