OBVESTILO: Vse stranke obveščamo, da naša spletna trgovina deluje nemoteno. Prav tako vas prosimo, če lahko ob oddaji naročila izberete plačilo po predračunu ali Pay Pal-u, ker bo bolj varno za vas in za dostavljalca. Hvala za razumevanje!
Kij za ritmično gimnastiko Amaya 36 cm, sestavljiv

Kij za ritmično gimnastiko Amaya 36 cm, sestavljiv

Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen

Šolski košarkarski obroč ekstra ojačan 5mm znamke Esse za notranja in zunanja igriča, odporen na vandalizem.

88,00 €
Preveri rok dobave
Koda artikla
ST 10006

Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen
Šolski košarkarski ekstra ojačan obroč je izjemno kakovosten in čvrst izdelek, je primeren za notranja in zunanja igrišča in uspešno kljubuje vsem vremenskim razmeram. Enojno extra ojačan obroč je namenjen za šolska igrišča, v športnih društvih ali domači uporabi. Košarkaški obroč zaradi svoje ojačitve in čvrstosti je predvsem uporaben na zunanjih športnih površinah, kjer je lahko prisoten tudi vandalizem.
Primeren je za vse standardne košarkarske table velikosti 180x105 cm, ter table velikosti 120x90 cm. Košarkaški extra ojačan obroč znamke Esse se namesti na tablo zelo enostavno. Z njim je igranje košarke enostavno in zabavno, zaradi ojačitve se je možno ob zabijanju na njega tudi obešati.

Norma: standard, dimenzije FIBA
Material: trpežna kovina, ojačane stranice debeline 5 mm, vzdržljivosti obremenitve cca 280 kg
Barva: rdeča

Slike so lahko simbolične!
Cena velja za 1 kos, mrežica ni priložena!

Za več informacij o izdelku 'Obroč za košarko ojačan Esse ekstra trpežen' ali količinskem popustu, nas lahko kontaktirate na info@enkosport.com

Več informacij
Znamka: ESSE

Izdelki iste znamke